Morgen is het 6 weken geleden dat we thuis kwamen uit Mexico. De eerste twee weken Was ik vreselijk moe en was het vooral veel slapen. Langzaam aan kwam de energie terug en kon ik gaan beginnen met opbouwen.

De mensen die me kennen weten dat ik niet van rustig aan houd en dat ik me snel begin te vervelen,… dus werd de fysio al snel benaderd om aan de slag te gaan. Twee keer per week doen we onder begeleiding de oefeningen om mijn spieren weer sterk te maken, het betreffen de beenspieren maar vooral ook de rompspieren. Ik ben begonnen met lopen en fietsen. Ik moet wel zeggen dat het ene moment beter gaat dan het andere moment en het hangt er ook vanaf wat ik daarvoor allemaal al heb gedaan. Ik en de fysio merken wel vooruitgang, voor de behandeling liep ik nog 600 stappen per dag en nu ga ik ongemerkt al naar de 2000 stappen per dag. Het is niet veel maar voor mij een hele vooruitgang. 

Ik ben blij en dankbaar dat ik deze behandeling heb mogen doen. Dankbaar dat zoveel bekende en onbekende mensen me hebben gesteund. 

Liefs Maris

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *