We gaan los, welkom op mijn website.

Vol energie en enthousiasme gaan we proberen om ons doel te behalen. We hebben veel tijd en moeite gestoken in de eerste fase, een eigen site, maar ik ben erg blij met dit prachtige resultaat. En dan is het tijd voor actie.  Maar wat vind ik het spannend…  Het voelt enorm kwetsbaar,  vragen om hulp. Hoe gaan mensen reageren en zal er daadwerkelijk gedoneerd gaan worden?

Lukt het ons om leuke aansprekende acties te bedenken? Hebben we genoeg tijd? Het coronavirus maakt het er niet makkelijker op en beperkt ons in de mogelijkheden. Afkijken bij andere MS-mama die me voorgingen is niet genoeg en grote, fysieke acties zijn op dit moment uitgesloten. Dit vraagt om extra creativiteit. 

Gelukkig staan we er niet alleen voor. Onze vrienden en familie helpen waar ze kunnen en dat voelt zo goed! Ook op Instagram en Facebook zijn we inmiddels te vinden.  Alles is dus gereed om de eerste acties te starten! Hier zullen we jullie snel over informeren via de verschillende sociale media. Hou deze dus goed in de gaten. 

Liefs Maris

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties

 • Ankie en John Van der Goot en Monincx

  Lieve Mariska, Wat een onderneming!
  De site ziet er heel goed uit en een behandeling met een kans van 60 tot 80% op goede resultaten stemt je hoopvol. Heel veel succes met de inzameling en volgend jaar heel veel succes, moed en geluk bij de behandeling! Nu eerst nog lekker thuis genieten met je gezin.
  Liefs van John en Ankie

  26 december 2020 op 16:21 Beantwoorden

  • Mariska de Jong

   Dankjewel voor de lieve woorden. We gaan ervoor, zoals je al eerder tegen mij gezegd hebt, ” we zijn krachtig genoeg om dit te verslaan’. Ik ben positief en ben klaar voor deze strijd. Liefs Maris

   29 december 2020 op 09:29 Beantwoorden

 • Anne-Marie

  Heel veel succes met het behalen van het streefbedrag en sterkte tijdens de behandeling.
  Groetjes Paul en Anne-Marie

  23 december 2020 op 07:24 Beantwoorden

  • Mariska de Jong

   Lieve Paul en Anne-mMrie, dankjewel voor je bericht. Ik hoop volgend jaar weer bij jullie door de straat te kunnen wandelen. We gaan ervoor. Ik ben er klaar voor en heb er zin in. Liefs Maris

   23 december 2020 op 10:46 Beantwoorden

 • Trientsje

  Heel veel succes met het behalen van je/jullie doel en alle sterkte gewenst wanneer het moment van de behandeling begint in Mexico!

  Liefs,
  Fons, Trientsje, Silke, Marrit & Hiske

  22 december 2020 op 18:39 Beantwoorden

 • Henny Slot

  Lieve Mariska, Wim en ik staan helemaal achter je wens voor deze behandeling. We wensen je veel succes toe met de inzamelingsactie en een succesvolle behandeling in Mexico. Fijne feestdagen.

  19 december 2020 op 18:36 Beantwoorden

  • Mariska de Jong

   Dankjewel tante Henny en ome Wim.
   Hoop ook echt dat het een groot succes gaat worden.
   Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor

   22 december 2020 op 14:03 Beantwoorden