Oliebollen verkoop

Deze week zijn de buurtkinderen een zelf bedachte actie gestart, het verkopen van oliebollen. Een hartverwarmend initiatief die door de kinderen zelf is uitgedacht. 

Met goede moed en een gezonde dosis ondernemingszin zijn de kids zelfgemaakte oliebollen in de buurt, deur aan deur gaan verkopen. Op zelfgemaakte bestellijsten werden de bestellingen genoteerd. 

Met de verwachting van een oliebolletje of 100 blijkt dit aantal met het enthousiasme en indrukwekkende inzet van de kinderen te zijn overtroffen. Deze buitengewone kids hebben in een korte periode meer dan 1.000 oliebollen weten te verkopen! 
Tjonge, Jonge… sprakeloos…

En dan nu nog bakken…Maar met een paar ‘bak-teams’ onder aanvoering van Evelien komt dit helemaal goed.

Met een verkoopbedrag van €5,- voor 10 oliebollen is een fantastisch resultaat binnengehaald. Hartverwarmend en super lekker natuurlijk! 

Een ieder, klein en groot die zich voor dit initiatief heeft ingezet en tot zo’n mooi resultaat heeft gebracht wil ik ook hier nogmaals bedanken. 

Met al die oliebollen in onze buik zullen we in 2021 een marathon organiseren om de kilootjes er weer af te lopen! Houd daarom onze website en Facebook pagina goed in de gaten! 

Ik wens jullie allemaal een gezond, gelukkig en voorspoedig 2021. 

Liefs Maris

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 • Evelien

  Het was erg leuk om met de kinderen te doen. We hebben genoten van het enthousiasme van de kids en buurt.

  31 december 2020 op 15:56 Beantwoorden

  • Mariska de Jong

   Dankjewel Evelien, buren en alle buurt kinderen, deze actie was spontaan en hartverwarmend. Je wilt niet weten wat dat met me heeft gedaan, heel bijzonder dat zoveel mensen met je meeleven. Dank jullie wel. Liefs Maris

   4 januari 2021 op 10:14 Beantwoorden