Wat werden we geleefd de afgelopen tijd. Er kwam zoveel op ons af nadat de website waarop we geld aan het inzamelen waren ineens offline was. En wat een stress en emotie kwam daar bij kijken!
Gelukkig is het geld inmiddels terug en staat het weer veilig op de rekening van Stichting MS mama. Toch een fijner idee als je het weer zelf in beheer hebt! En vanaf nu zal dat ook nog de enige optie zijn om aan ons te doneren; via de website, rechtstreeks aan de stichting.

Gelukkig ging het doneren wel door via ons zelf en wat kwamen er ook mooie dingen na en ook voor alle zorgen om het verdwenen geld. Er zijn door een heleboel, voor mij onbekende mensen, sleutelhangers gehaakt en dat liep geweldig! Er is een dagboekactie geweest wat ook veel geld voor ons heeft opgeleverd, er worden op dit moment kniepertjes gebakken en dat gaat ook als een trein. Wellicht vergeet ik nog dingen te noemen, maar mijn hoofd zit vol en mijn hart loopt over. Wat een liefde! Ik kan alleen maar dankbaar zijn!

Gisteren werd op basisschool Futura een sponsorloop gehouden. Wauw! Ik vond het geweldig om er bij te zijn, maar ik was sprakeloos. Soms weet je niet meer wat je moet zeggen, zo ontroerd raak je van alles wat er om je heen gebeurd. Ik ben ontzettend dankbaar; voor de organisatie, voor het zoeken naar sponsoren, het rennen… wat een inzet!!!

Zaterdag is de MS mama markt. Dat is al gauw en we kijken er erg naar uit. Ook daarin is superveel energie gestopt. Dank jullie wel, voor de hulp, dat jullie achter me staan, samen gaan we er een geweldige dag van maken! Mijn hoop is terug!

Het beloofd een geweldige dag te worden zaterdag; voor de kinderen is van alles te doen, er is eten verkrijgbaar, PUUR sponsort ons, dus ook overheerlijk ijs! Er is markt, een veiling met o.a vakanties, een splinternieuwe fiets, een koelkast en nog veel meer!

Tot zaterdag!


Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *