Lekker weer thuis,

Nu ik al weer 2 weken thuis ben en ik de jetlag heb weggeslapen begint de volgende fase van mijn nieuwe leven.

De eerste week was zeer vermoeiend en mijn conditie en immuun systeem staan helemaal op 0. Een wandeling van de ene kant van het huis naar de andere kant voelt als een marathon.Het gaat de eerste 6 weken alleen maar om conditie opbouw en heel veel rusten. Gelukkig kan ik zelfstandig de trap op en douchen dat stemt mij al gelukkig. Hoewel de trap voor mij voelt als de Mount Everest kom ik met lichte ademproblemen ook wel bij de top!

Over het algemeen ben ik best happy en kan al wat lichte functies in mijn lichaam gebruiken die ik eerder kwijt was. Het is allemaal heel klein maar het begin is er en daar ben ik al blij om.

Na de tweede week begint de verveling toe te slaan en de Olympische spelen zijn afgelopen….Niets meer op TV dus ik moet mezelf met andere dingen vermaken. Elke dag 2 rondjes om het huis wandelen is mijn enige uitje en ik besluit om Chris, mijn fysiotherapeut te mailen voor mijn eerste afspraak sinds april. Langzaam aan starten met de opbouw en positief denken gaat mij er weer helemaal bovenop helpen.

De nieuwe Sifan Hassan is opgestaan dus let maar op tijdens de volgende Olympische spelen!

Vorige week is er voor de eerste keer bloed geprikt en de waarden zagen er goed uit. De opbouw is ook van binnenuit begonnen. Het enige wat me nog wat tegenstaat zijn de pillen die ik heb meegekregen vanuit Mexico . Deze lijken elke dag groter te worden, maar daar moet ik me maar even overheen zetten.

Over eten gesproken….Na de eerste weken op Neutropeen dieet begin ik moeite te krijgen van het missen van de lekkere dingen….. Sushi, steak, visje, vers fruit, kaasjes, terrasje pakken, enz.. Dit moet ik nog wel een half jaar missen en dat gaat moeilijk worden!
Al met al gaat het met kleine stapjes vooruit en ben benieuwd wat de komende weken mij gaan brengen.

Absoluut geen spijt en dankbaar voor de kans en alle steun van mijn vrienden en familie die ik heb gekregen!

Liefs Maris.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *