Mijn naam is Sjouke en ik ben de voorzitter van de stichting MS mama. Ik ben getrouwd met Joyce en samen hebben wij drie kinderen van 7,6 en 3 jaar. Ik ben opgegroeid in Drachten en we wonen nu met ons gezin in Heerenveen.
In het begin, toen Joyce de diagnose MS kreeg merkten we daar nog niet zoveel van en daardoor waren we er iets minder mee bezig, al bleef dit in ons achterhoofd altijd aanwezig. In de loop der jaren hebben wij als gezin, en vooral Joyce zelf, veel in moeten leveren. Dat is hard en moeilijk om mee om te gaan.

Toch maakten we er met zijn allen steeds het beste van, maar soms is je best doen niet meer genoeg en voelt het alsof de MS Joyce en ons gezin inhaalt. 1 jaar geleden sloeg de MS hardnekkig toe en kunnen wij als gezin steeds minder en hebben wij, en de kinderen, daar steeds meer onder te lijden.

Je komt op een punt; tot hier en niet verder! Om een zo groot mogelijke kwaliteit van leven te behouden moeten we actie ondernemen. We hebben veel gelezen over de HSCT behandeling en zoveel mogelijk mensen gevolgd die de behandeling inmiddels al achter de rug hebben. Zo kwamen we uiteindelijk, met behulp van Carolien en Gerdina, tot een stichting. We hopen hiermee het bedrag zo spoedig mogelijk bij elkaar te krijgen, want tijd is met MS een factor die tegen ons is!

Voor vragen mag u mij, Carolien en Gerdina ten alle tijde benaderen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *