Carolien is mijn naam, 30 jaar, wonend in Katlijk, samen met mijn partner en dochter van 7 jaar.

Ik ben opgegroeid in Appelscha en Joure. In Joure kwam in klas 1 Joyce bij ons in de klas. We hadden direct een leuke klik en goede vriendschap, zoals echte meiden schommelde dit wel eens, maar nu, als 30 jarigen (Ja Joyce, ook jij tikt straks die 30 aan) kan ik zeggen dat ik altijd op Joyce kan bouwen. We hebben een hele fijne vriendschap, niks verplicht aan elkaar maar staan altijd voor elkaar en elkaars gezin klaar.

Ik hoefde dan ook niet na te denken, toen Joyce vroeg of ik deel uit wilde maken van de stichting. Ik kan wat MS betreft weinig voor Joyce doen, dus zodra ik íets kan doen, is dat erg fijn.

Ik ben in het bestuur de secretaris, ik notuleer tijdens de vergaderingen en ik ben nu degene die overzicht (probeert) te houden in het sparen van de doppen!

Mochten jullie vragen hebben over de stichting, vraag gerust!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 comments

 • Ineke van Langevelde

  Dag Carolien, weet jij waar ik de plastic doppen kan inleveren? En sparen jullie ook gebruikte postzegels?

  februari 4, 2020 at 3:02 pm Reply

  • msmama

   Hoi Ineke,
   Postzegels sparen we niet, maar de plastic doppen mogen bij ons (sjouke en Joyce) ingeleverd worden en dan gaan ze naar Carolien. Ze zullen daarna allemaal ingeleverd worden en stoppen we met sparen 🙂

   februari 4, 2020 at 8:17 pm Reply