Even een update over de uitslag van mijn bloedwaarden tussen de warme temperaturen door. Ze zagen er goed uit!! Ik moet wel mijn gezonde verstand blijven gebruiken, maar dat heeft vooral te maken met corona. Dat houdt in feesten, drukke terrasjes en drukke verjaardagen nog even vermijden (of een manier bedenken waarop het wel haalbaar is, die zijn er zeker!) Maar dat had ik zelf al bedacht dat dit niet handig was waardoor ik verjaardag uitnodigingen en een bruiloft uitnodiging ook af heb moeten zeggen of uit heb moeten stellen. Jammer, maar voor het goede doel; mijn gezondheid.


Ik kreeg groenlicht om weer te shoppen, maar ook met gezond verstand; supermarkten vermijden. In het centrum kijken of het niet druk is in de winkel. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Mijn moeder moest die middag het centrum in en ik ben mee geweest. Wat was ik daar aan toe!! Dat had ik ook heel lang niet meer gedaan want shoppen zag ik niet meer als iets leuks, maar vooral vermoeiend en belastend. Nu was het leuk en niet vermoeiend en belastend. Gaaf om steeds te merken dat het nu beter gaat.

Net als met de warmte. Voor de behandeling had ik deze temperaturen echt niet aan gekund. Nu is het wel warm, maar ik functioneer prima en kan doen wat ik wil. 
Neemt niet weg dat de temperatuur wel een toontje lager mag!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *